Wil jij op een leuke, snelle maar vooral een leerzame manier je rijbewijs halen? Dan ben je bij autorijschool Marco Pas uit Breda aan het goede adres voor je autorijlessen.

autorijlessen-breda

Autorijlessen in Breda bij Marco Pas

 

Marco Pas geeft al ruim 10 jaar autorijlessen in Breda en omgeving zoals Prinsenbeek, Terheijden, Teteringen en Bavel. De autorijlessen worden op een vakkundige manier gegeven door zeer goede en bekwame rij instructeurs. Bij Marco Pas krijgt elke leerling persoonlijke begeleiding tijdens de autolessen, waardoor de rij instructeur altijd op de hoogte is van de vorderingen.

Een autorijles duurt 60 minuten. Het is ook mogelijk om meerdere uren achter elkaar rijles te volgen. Bijvoorbeeld in een blok van twee uur, of je kunt los meerdere uren in de week rijlessen volgen. Samen kijken wij wat het beste bij je past. Daarnaast zijn er verschillende voordelige autorijles pakketten. Een ander voordeel is dat wij geen wachttijd hebben en je gelijk kan beginnen met het volgen van autolessen!

Al vanaf 16,5 jaar autorijlessen in Breda volgen

Met het 2todrive programma kun je nu al vanaf 16,5 jaar autorijlessen volgen in Nederland, en dus ook in Breda! Wanneer je je theorie hebt behaald kun je vanaf je 17e het praktijkexamen afnemen. Heb je deze eenmaal behaald dan ben je verplicht om tot aan je 18e verjaardag altijd een ervaren bijrijder bij je te hebben wanneer je achter het stuur zit. Eenmaal 18 jaar oud mag je geheel zelfstandig autorijden. Wil je je rijbewijs dus vroeg behalen, maak dan gebruik van het 2todrive programma!