Ondernemerschap, groei en vertrouwen spelen de hoofdrol in onze geschiedenis. Daar zijn we trots op. Door onze kennis en ervaring gecombineerd met onze solide basis blijven we continu innoveren. We spelen in op de logistieke uitdagingen van vandaag en morgen. We staan niet stil, maar brengen u letterlijk verder.

ZO IS HET BEGONNEN

Net na de eerste wereldoorlog, in 1918, richtte Cornelis Kuijken in Luyksgestel Kuijken Transport op. In 1947 gaat Kuijken Transport de eerste internationale transporten verzorgen.

Begin jaren 80 maakte het bedrijf een duidelijke keuze door te specialiseren in twee deelmarkten: containervervoer en groupagevervoer Frankrijk. In die tijd een ongebruikelijke stap.

Tien jaar later volgen verschillende overnames:  V.T.E. bv in Venlo en Bradford, Hessinex Group in Goirle en Kwinten Transport in Eersel. Ook openen we een vestiging in Rotterdam om het containertransport dichtbij de haven van Rotterdam te plaatsen.

VERDERE GROEI

In 2005 veranderen we onze naam: KLG Europe. We groeien verder. In 2006 realiseren we zes nieuwe vestigingen in Roemenië. In 2009 openen we ons eerste kantoor in Beijing, China. In 2013 volgen kantoren in Hong Kong en Shanghai. We doen daarnaast ook nog een aantal strategische overnames: Martens Logistics en de firma Schutte in Venlo. We nemen de Balkan-activiteiten (niet EU – landen) van de firma van Doesburg te Waardenburg over en de Frankrijk-activiteiten van Van Hooijen Transport uit Tilburg. In 2010 openen we ook in Istanbul, Turkije een vestiging. In 2012 openen we onze zevende vestiging met cross-dock in Roemenië.