Met zelf ontwikkelde producten als OpticalCON en OpticalDUO heeft Neutrik laten zien dat ze gaan voor concepten die de tand des tijds makkelijk kunnen doorstaan. De kracht van Neutrik schuilt ook in het vermogen bij Neutrik om in te spelen op veranderingen in de markt en om nieuwe trends op te sporen. Ook het feit dat Neutrik al jaren samenwerkt met dezelfde partners garandeert een hechte band met die partners. Het is het vertrouwen dat Neutrik opbouwt met haar partners dat samen met de technologische ontwikkelingen aan de basis staat van een langdurige relatie.

Innovatie in kabels en connectoren
Slimme mensen bedenken slimme producten. Maar slimme producten bedenken en vervolgens deze slimme producten in productie brengen is een stap die veel innovatie en klantgerichtheid van een bedrijf vergt. Wat je bedenkt moet altijd wel uitvoerbaar zijn natuurlijk. Neutrik denkt met een team specialisten goed na over de toekomst en toepasbaarheid van hun producten. Het is niet voor niets dat de producten van Neutrik hoog staan aangeschreven. Dat komt doordat Neutrik in de praktijk heeft bewezen niet alleen de beste kwaliteit en service te verlenen maar het komt ook omdat ze meedenken met hun klanten.

De snelheid van de Formule 1
De Formule 1 is als sport het summum van techniek. Alle toegepaste idee├źn in de Formule 1 worden in ingezet in de auto-industrie. Het verzamelen van data is in de Formule 1 ook heel belangrijk. Alle informatie wordt verzameld in de controlekamer van een Formule 1 team. Daarvoor worden elk race-weekend weer kilometers lange glasvezel kabels aangelegd rond de pit boxen van een team. Deze kabels zijn verbonden met de connectoren van Neutrik OpticalCON. Alle apparaten kunnen worden ingeplugd en de data wordt in een razendsnel tempo verwerkt. Het is niet voor niets dat een super geavanceerde sport samenwerkt met Neutrik OpticalCON. Het is een mooi voorbeeld van samenwerking op basis van hoge standaarden.

Neutrik als betrouwbare partner
Je wilt als technologisch bedrijf graag aan de wieg staan van allerlei ontwikkelingen die in je bedrijf zijn bedacht. Het overbrengen van data is een essentieel onderdeel in dat proces. Samenwerken vanaf de basis met Neutrik OpticalCON waarborgt het succes van de toepassing op het gebied van kabels en connectoren. Het verleden van Neutrik is de garantie voor een succesvolle samenwerking met een betrouwbare partner.

Iedereen werkt graag met Neutrik OpticalCON
Het lijkt een mooi marketingpraatje maar het is inderdaad de waarheid dat iedere professional op het gebied van audio, video, licht en data graag met de producten van Neutrik werkt en in het bijzonder met de Neutrik OpticalCON techniek. Door de hoge kwaliteiten die worden gesteld aan het gebruik van audiovisuele apparatuur willen de technici graag werken met deze producten. Bij televisieopnames en concerten verwachten de kijkers en de bezoekers tegenwoordig hoogstaande en verrassende effecten. En als je dan kunt terugvallen op de betrouwbaarheid van Neutrik OpticalCON garandeert dat een professionele registratie.

De klantgerichtheid bij Neutrik
Zoals bij elk succesvol bedrijf gaan medewerkers van Neutrik altijd uit van de wensen van de klant. Maar bij Neutrik gaan ze zelfs verder. Voordat je zelf aan de slag gaat met de ontwikkeling van bijvoorbeeld je audiovisuele product kan Neutrik je al helpen om direct de goede wegen in te slaan. Uitgaande van jouw visie passen ze bij Neutrik de benodigde kabels en connectoren aan op basis van jouw wensen. En dan gaat het niet enkel om de technische toepassingen maar ook over het praktische gebruik van de kabels. Het feit dat je in de samenwerking met Neutrik werkt met een ISO 9001-2008 gecertificeerd bedrijf zegt genoeg over de betrouwbaarheid van Neutrik.