Kérastase Nutritive bain Oléo-Relax Shampoo

 

De professionele productlijn van Kérastase bestaat uit een uitgebreid assortiment professionele haarverzorgingsproducten die in veel kapsalons gebruikt worden. Dit is niet voor niets. Voor alle soorten haar, van stijl blond tot donker kroeshaar, heeft Kérastase producten waarmee het haar in topconditie gebracht kan worden. De Kérastase Nutritive bain Oléo-Relax Shampoo is een speciaal voor droog en weerbarstig haar ontwikkelde shampoo. Mopper je regelmatig op het haar dat je hebt en lukt het je ondanks de moeite die je neemt niet om je haar goed in model te krijgen en er gezond uit te laten zien dan is deze shampoo heel geschikt om daar verandering in te brengen. Met deze shampoo wordt je haar zacht en glanzend doordat je bij het wassen van je haar iedere haar, van haarwortel tot uiteinde, voedt en in topconditie brengt. Haar dat alle kanten op vliegt en niet goed in model te houden is krijg je met deze shampoo toch onder controle. Het is de shampoo die kappers gebruiken als haar extra zorg nodig heeft om het er verleidelijk en mooi uit te laten zien. Het is de shampoo waarmee jij er voor kunt zorgen dat je er met een levendige haarbos mooi en verleidelijk uitziet en je kapsel makkelijk te kammen en in model te brengen is.

 

Eenvoudig in gebruik

Kérastase Nutritive bain Oléo-Relax is een speciale shampoo waarmee droog en moeilijk te hanteren haar uiteindelijk toch gezond wordt en te stylen is. Maar het is, als het om het gebruik gaat, eigenlijk een heel gewone shampoo. Je brengt de shampoo aan op je vochtige haar door het voorzichtig in te wrijven. Masseer hoofdhuid en strijk de shampoo door je haren heen. Doe dit voorzichtig, droog en kwetsbaar haar kan makkelijk beschadigen en breken  als je bij het wassen ervan te snelle en te bruuske bewegingen maakt. Spoel uiteindelijk de shampoo uit en droog je haren voorzichtig met handdoek of föhn. Het uitwringen van haar wordt sterk ontraden omdat dit eigenlijk niet mogelijk is zonder je haar te beschadigen. Gebruik je een föhn voor het drogen van je haar pas dan op met de temperatuur en föhn niet langer dan nodig is.

 

Koop Kérastase Nutritive bain Oléo-Relax Shampoo bij de betere webwinkel

Kérastase Nutritive bain Oléo-Relax Shampoo is één van de professionele Kérastase producten die in veel kapsalons wordt gebruikt bij klanten die droog en moeilijk te hanteren haar hebben. Dat is niet voor niets, professionals werken graag met de beste producten die het best zijn afgestemd op wat een specifieke klant nodig heeft. Dit product is voor iedereen met droog en opstandig haar ook in de betere hair style webwinkel, zoals www.myhair.nl, te bestellen. Bestel snel Kérastase Nutritive bain Oléo-Relax Shampoo als je er genoeg van hebt om met droog, springerig en moeilijk in model te brengen haar rond te lopen.