Naast schoenen voor vrouwen en mannen heeft Beerens ook een noemenswaardige collectie kinderschoenen. Beerens heeft hiervoor een speciale vesting in Tilburg, slechts op honderd meter afstand van de normale schoenenwinkel, helemaal ingericht met loopwaar voor kinderen. Je vindt er de kleinste schoentjes geschikt voor baby’s, en schoenen voor oudere kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Talloze merken zijn aanwezig en verschillende kleuren strelen de ogen van de jeugd. Bij Beerens Kids heb je de schoenen voor het uitkiezen, daarover hoef je je geen zorgen te maken.

 

In de kinderschoenen

Beerens heeft al meer dan vijftig jaar ervaring met de gedegen verkoop van schoenen. Daartoe behoort ook de verkoop van kinderschoenen. Baby voetjes, de voeten van jonge jeugd en van tieners, de collectie van Beerens is gevarieerd en biedt volop keuze aan kinderen van alle leeftijden. Het is van enorm belang dat kinderen goed leren lopen en dat blijven doen naarmate ze ouder worden. Dat goede schoenen hierbij onmisbaar zijn, mag als een zekerheid worden beschouwd. Naast babyschoentjes kan Beerens je helpen bij het vinden van allerlei andere schoenen. Denk aan stoere sneakers, die comfortabel en stevig zijn. Ga voor eenvoud en draag slippers of sandalen. Natuurlijk zijn er ook hippe instappers en schoenen met veter. Voor de meisjes heeft Beerens allerlei soorten laarzen klaarstaan. Kinderen kunnen zich laten verrassen door een groot aantal verschillende kleuren. Bescheiden kleuren als beige, bruin, grijs, wit en zwart behoren tot de mogelijkheden. Ook kun je kiezen voor iets kleurrijkere schoenen, zoals in het roze, rood, blauw, geel of groen. Tot slot gaan de echte durfallen aan de haal met een bloemenprint, camouflage, multicolor, jeans, panter, een mooie print of zelfs zilver, goud en glitter!

 

In welk merk steek je je voeten?

Naast de grote verscheidenheid aan kleuren kun je als kind een keuze maken uit een groot aantal leuke merken. Bekende en minder bekende merken houden zich bezig met zowel schoenen voor volwassenen als voor kinderen en dat is goed terug te zien in het assortiment van Beerens. De prijzen variëren van enkele tientjes tot enkele honderden euro’s. De verkopers van Beerens staan je bij in de keuze voor schoenen van merken als Gucci, UGG, Michael Kors en Karl Lagerfeld. Mocht dat niet zijn wat jij als kind graag draagt, dan kijk je bijvoorbeeld naar schoenen van Pinocchio, Sam Edelman, Dolce & Gabbana, Andrea Morelli en Armani. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook merken als Berlin 3.0, Blackstone, HIP, Hugo Boss en Iceberg bij Beerens te vinden. Het ene kind weet heel goed wat hij wil, het andere heeft hulp nodig van zijn ouders. Baby’s kunnen niet zonder de aanreikende hand van hun vader of moeder, een ietwat ouder zoon of dochter gaat het liefst met vrienden of vriendinnen op pad. Hoe dan ook, welke keuze ze ook maken, bij Beerens is het aanbod groot en wordt iedereen voorzien van de informatie waar hij of zij behoefte aan heeft. Op die manier komt ieder kind tot de beste keuze voor de schoen waarin het zijn voeten steekt.