Ben je op zoek naar de beste producten en merken voor alle schilderklussen? Dan ben je bij LavanTil aan het goede adres. Zowel op het gebied van verf en primers als kwasten en andere schildersbenodigdheden worden hier alle A-merken verkocht, maar ook van eigen merk. LavanTil is een begrip op in de schilderswereld. Al meer dan tien jaar lang worden alle soorten schilderspullen verkocht. Voor onderhoud, maar ook voor nieuwbouw kun je hier terecht. Ben je van plan zelf te gaan schilderen in of rondom het huis, of ben je een professionele schilder die op zoek is naar de allerbeste deals? Dan zit je bij LavanTil aan het goede adres.

 

Alle schildersbenodigdheden die je nodig hebt

Een schilder is nergens zonder zijn materiaal. Daar hebben we bij LavanTil gelukkig uitermate veel verstand van. Het belangrijkste ingrediënt voor een succesvolle verfbeurt is natuurlijk de verf. Op de uitgebreide webshop van LavanTil vind je alle muurverf, lakverf en metaalverf, maar ook grondverf, primer en coating die je nodig hebt. Kies voor Sigma-verf, of, als je werkt met een strak budget, voor eigen huismerk: dat is uiteraard ook van zeer hoge kwaliteit. Nadat je de juiste verf hebt uitgekozen, wil je natuurlijk een goede kwast of roller. Dat is onontbeerlijk als je goed resultaat wil leveren. Uiteraard kunnen we je daarbij ook helpen, want we hebben een ruim assortiment ProGold-kwasten en -rollers. Ook overige schilderbenodigdheden – kit en plamuur, tape en afdekmateriaal, gereedschap en kleine bouwmaterialen – neem je meteen mee in je winkelwagentje. Zo ben je in één keer klaar voor de verfklus die je wil uitvoeren.

 

Geweldige service van LavanTil

Met meer dan tien jaar ervaring in de verfbusiness weet LavanTil als geen ander hoe belangrijk het is om goede en snelle service te leveren. De website is ingericht met het oog op helderheid. Alle producten worden uitgebreid beschreven, en alle prijzen zijn inclusief 21% btw, zodat er geen verborgen kosten zijn voor particulieren. Omdat LavanTil direct levert vanuit de fabriek, worden bestellingen snel verwerkt en komen de producten altijd in nieuwe conditie aan. Ook het bestellen via de website wordt dan ook zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt. Zo verstuurt LavanTil gratis bestellingen van boven de €150, als je de spullen niet af komt halen in Oosterhout. Met de scherpste prijzen op het internet aspireren wij om de beste schildersbenodigdheden-webshop van Nederland te zijn.

 

Sla nu je slag bij LavanTil

Of je nu van plan bent om zelf een kamer of gang bij te werken, of je op professionele wijze aan de gang wil en uit die overweging wil werken met de beste materialen: bij LavanTil zit je goed voor alle schildersbenodigdheden die je nodig hebt. Bij ons kun je altijd terecht voor al je vragen: informatie over producten, maar ook tips en advies bij moeilijke klussen. Met die klantgerichte instelling, verf en spullen van de beste merken, en veel mooie kortingen en aanbiedingen garandeert LavanTil dat jij een mooie klus af kunt leveren – wat je ook gaat verven.