Happy Bouwstenen

De producten van LEGO zijn in elke speelgoedwinkel in Nederland te verkrijgen. Je vindt allerlei soorten figuurtjes en blokjes, die samen een leuk gezinnetje vormen, een team van superhelden uitstralen of een verscheidenheid aan beroepen tonen. Naast het gegeven dat je LEGO in alle fysieke speelgoedwinkels zal tegenkomen, bestaan er ook online winkels die het speelgoed aanbieden. Happybouwstenen is er zo een. Kijk rond op de website en vind van alles over LEGO en zijn producten.

 

Winkelketen

Happybouwstenen.nl is onderdeel van een grotere keten die is verbonden aan de Intertoys Wijchen, genaamd Happy. Happy richt zich op speelgoed dat bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen en focust hierbij op drie productgroepen, die samenkomen in de categorie speelgoed. Het gaat hierbij om LEGO, kinderboeken en loopfietsen. Uiteindelijk heeft Happy als doel om zowel kinderen als volwassen HAPPY te maken. Happy maakt gebruik van drie verschillende websites, die ieder voor zich aan de drie productgroepen zijn verbonden. Online kun je dus van alles vinden over de producten en services van Happy. Daarnaast kun je telefonisch contact met ze opnemen of langsgaan bij hun bezoekadres in Wijchen.

 

De afdeling LEGO

Happybouwstenen.nl voorziet zijn bezoekers in de categorie LEGO. Producten uit talloze categorieën en geschikt voor verschillende leeftijden worden aangeboden op deze website. Bij Happybouwstenen.nl heb je de keuze uit ongelofelijk veel mogelijkheden. Of nu een jongen of een meisje bent, jong of oud, in deze online winkel vind je wat jij nodig hebt. Zoek rond in dertig verschillende categorieën. Denk bijvoorbeeld aan Duplo, Architecture, Creator, Technic en Specials, maar ook Hero Factory, Super Heroes, Mindstorms, Pirates, Friends en Classic. Wanneer je op zoek bent naar een specifieker thema, dan hoef je je uiteraard geen zorgen te maken. LEGO heeft producten in de stijl van Hobbit, Jurassic World, Lord of the Rings, Bionicle, Turtles, Starwars en Ninjago. Zoals je ziet, is Happybouwstenen.nl van alle markten thuis op het gebied van LEGO.

 

Werkwijze

Zodra je de website van Happybouwstenen bezoekt, kom je er al snel achter dat het een duidelijk gestructureerde, toegankelijke website is. Je gaat op zoek binnen categorieën onderverdeeld in onderwerpen of leeftijden. Tijdens het zoeken kun je filteren en aanklikken binnen welke subcategorieën je wilt speuren naar speelgoed. Zodra je een of meerdere producten gevonden hebt die je aanspreken, plaats je ze in je winkelwagentje. Je dient eerst een account aan te maken, voordat je de bestelling kunt voltooien. Mocht je het handiger vinden om telefonisch te bestellen, dan is dat ook mogelijk. Dit kan van maandag tot en met zaterdag van 09:00 uur tot 18:00 uur, met uitzondering van vrijdag, dan kun je tot 21:00 uur contact opnemen voor een bestelling.

 

Wanneer je voor 16:00 uur bestelt, kun je het pakketje de volgende dag al binnen verwachten. Een bestelling die na 16:00 uur heeft plaatsgevonden, zal binnen 48 uur zijn voltooid. Als je in het weekend een product heeft besteld bij Happybouwen.nl, krijg je dit op de eerstvolgende dinsdag aan huis bezorgd. Tot bestellingen van €20,- betaal je €1,99 verzendkosten; bij een bestelling van een hoger geldbedrag worden geen verzendkosten gerekend.